SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Katrineholms AIK

Välkommen till
Välkommen till nya hemsidan för KAIKs pojkar och flickor födda 2012!
 
Från och med 2 maj tränar vi måndagar och onsdagar klockan 17.30-18.30 på Stalls Backe. 
 
Intresserad av att träna & spela med oss ?
Kontakta oss och anmäl intresse, använd rubriken kontakt på vår sida, där hittar du telefonnummer till oss tränare.
 
Som anhörig till en spelare i KAIK, förväntas man också bidra med ideellt arbete och stötta sitt barn, vi samlar in pengar till cup-deltagande genom t.ex. kioskförsäljning, arbete under KK-joggen, handbollscup, bil-bingo m.m.
VIKTIGT OCH BRÅTTOM!
2022-05-18 21:54

God afton!

Passa på att titta igenom listan över våra arbetspass ikväll eller imorgon och meddela Camilla vid vilka tillfällen ni kan göra en insats eller två.

 

Listan finns här uppe på hemsidan under -DOKUMENT- .

 

 

Arbetsuppgifter 2022
2022-05-16 22:50

God kväll!

Vi har nu lite koll på de arbetsuppgifter som gäller för vårt lag under säsongen. Det kommer att krävas att vi alla hjälps åt för att få ihop insatserna som krävs.

Vi börjar med att lägga ut tomma scheman för att vi ganska snabbt ska kunna anmäla oss till de saker som passar bäst. Vi anmäler oss genom att meddela Camilla Bergman (Felicias mamma) på telefon 0703 27 92 75 eller mail camilla_grebban@hotmail.com

Snart nog kommer vi sedan att fylla på schemat med namn och på egen hand byta med någon annan. Det blir alltså VÄLDIGT mycket smidigare om alla anmäler snabbt till Camilla vad som fungerar.

Mest bråttom att fylla är bilbingopassen!

Sammanställningen går att hitta här på hemsidan under DOKUMENT.

/Ledarna

Nu är vi igång
2022-05-08 17:35

Härliga matcher alla lirare idag.

Jag tycker att vi fick med alla de saker vi pratade om innan matcherna, passa, kämpa och framför allt berömma och peppa.

Knappt har vi hunnit komma ner i varv så kommer nästa kallelse.

 

Den är till på onsdag kväll då vi möter några KSK-lag på Stalls Backe. För att vi ska veta hur många 13-spelare vi behöver låna behöver man svara på kallelsen senast vi 16 imorgon, måndag. Precis som idag är det två matcher parallellt så vi behöver alla kämpar vi har.

 

Ha en trevlig kväll!

 

/Ledarna

Match söndag OCH föräldramöte måndag
2022-05-04 19:50

Hej!

Det drar ihop sig till match på söndag. Vi räknar då med att byta om på Backavallen före och efter match. Eftersom ett antal 12-spelare saknas kommer vi att få hjälp av 13-gänget med ett antal spelare.
Glöm inte vattenflaska, fotbollsskor och benskydd.

 

På måndag passar vi på att ha ett föräldramöte under tiden spelarna tränar. Om vädret är OK, samlas vi 17:30 nere vid planen och berättar lite om säsongen, seriespelet, cuper och annat smått och gott.

 

/Ledarna

Träning på Stalls Backe
2022-05-01 20:02

Från och med i morgon (2 maj) tränar vi på måndagar och onsdagar klockan 17.30-18.30 på Stalls Backe. Vi kommer att träna på den nedre planen. 

 

/Ledarna 

 
Våra sponsorer
Följ oss på Facebook