SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Katrineholms AIK

Välkommen till
Välkommen till nya hemsidan för KAIKs pojkar och flickor födda 2012!
Vi tränar på måndagar kl. 17:30-18:30 och onsdagar kl 17.30-18.30
 
Intresserad av att träna & spela med oss ?
Kontakta oss och anmäl intresse, använd rubriken kontakt på vår sida, där hittar du telefonnummer till oss tränare.
 
Som anhörig till en spelare i KAIK, förväntas man också bidra med ideellt arbete och stötta sitt barn, vi samlar in pengar till cup-deltagande genom t.ex. kioskförsäljning, arbete under KK-joggen, handbollscup, bil-bingo m.m.
Katrineholm Cup 6-8 augusti
2021-07-10 21:47

God kväll!

Eftersom det inte kommit någon anmälan till att hjälpa till som planvärd under Katrineholm Cup har vi fått möjlighet att ta ett annat uppdrag som kräver färre personer. 
Det kommer att krävas 5 personer, som är stationerade på Södra skolan fredag 6 augusti.

Där sköter man en mindre kiosk för de lag som bor där och man låser upp och släpper in lagen i respektive klassrum när de kommer tillbaka från sina matcher. Två personer hjälps åt 12-17, två personer 17-22 och det som kanske kan verka läskigt, men som egentligen brukar vara enklast, en person ska finnas till hands (sovande) i kiosken om någon behöver hjälp med något 22-07.
Jag har själv haft ett sådant pass för ett par år sedan och ledarna sköter naturligtvis sina lag, så uppoffringen då var bara att behöva sova på uppblåst madrass den natten.


Vår förhoppning är såklart att alla familjer känner att man hjälper till med någon eller några aktiviteter varje år och att man anmäler sig till detta så snabbt som möjligt. 
Hittills har det gått trögt att hitta frivilliga och fortsätter det så kommer vi tyvärr att vara tvungna att dela ut uppdragen och så blir det upp till var och en att byta med andra föräldrar. (I min värld betydligt krångligare för alla.)
Förra året och det här har det varit väldigt sparsamt med aktiviteter att bemanna, men med minskade restriktioner kommer uppdragen att bli fler för oss som lag och då behöver vi hjälpas åt så uppgifterna sprids i hela laget. Jag hoppas fortfarande att vi alla ska komma igång med snabba anmälningar och att vi slipper gå efter någon lista.
Till bingon har vi just nu Bergman, Sjöman och Strömberg anmälda. Jag har meddelat ansvariga att om vi inte hittar ytterligare en till bingon (kiosk eller kontrollant) ställer någon av oss ledare upp, men det känns inte riktigt schysst mot de ledare som då blir kvar och håller i träningen.

 

Så åter igen: Meddela mig så snart som möjligt, senast tisdag, för jag ska återkoppla till Sandra från vår förening hur det blir.

 

/Jens

Det börjar bli bråttom...
2021-07-04 21:47

Hej!

Idag behöver jag skicka in våra 4 namn till bingojobbet onsdag kväll vecka 32.

 

Hittills har Felicias familj lovat att ta ett bingopass (antingen kiosk eller kontrollant).

Jag har själv ingen möjlighet att hjälpa till på cupen, så om det inte dyker upp ytterligare tre familjer till bingon kan jag självklart vara med på den.

Då saknar vi ändå två namn och det behöver jag få in idag på jenshellqvist@hotmail.com.

Tveka inte, ta chansen!

 

/Jens

Några arbetsuppgifter att snabbt boka in sig på
2021-07-02 21:21

Det blir visserligen ingen KK-jogg, men föreningen kommer att kunna dra in lite slantar genom fotbollscupen och bilbingo vid Stalls Backe.

 

Det kommer att behövas 6 insatser fredag 6 augusti 8-12 och 12-16:30 från tre personer varje pass som planvärd. Vad det innebär kommer såklart att förklaras senare.

 

Det behövs också 4 insatser onsdag 11 augusti 17-20:45 (2 kioskpersonal) och 17:30-21:45 (2 bingokontrollanter). Det rutinerade bingogänget finns på plats och förklarar allt där.

 

Detta behöver vi anmäla väldigt snart och jag skulle behöva namn till bingon redan nu på söndag och till cupen nästa torsdag.

 

Maila mig så snart som möjligt vilken av uppgifterna er familj kan lösa.

 

/Jens

 

jenshellqvist@hotmail.com

 

 

Jo, det blir en sommarmatch
2021-06-28 22:37

God afton!

Jag fick frågan av Värmbol om vi är sugna på match på lördag. Jag tackade ja och hoppas att vi får ihop ett gäng spelsugna lirare.

Kallelse har gått ut som vanligt.

/Jens

Referat: Katrineholms AIK - Värmbols FC
Säsongsavslutningen
2021-06-19 17:07

Värmbol står för moståndet i säsongens sista match hemma på Stalls backe.

 

I en av årets varmaste dag spelar Kaik en härlig forboll med fina passningar. Alla kämpar sitt bästa i värmen och förtjänar ett härligt sommaruppehåll. 
☀️⚽️

 

Efter matchen serverades nygrillade hambugare och läsk för dem som ville för att fira en väl utförd vårsäsong.  🍔🧃 

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 15/07 08:26 
Hem, 21/06 08:37 
Hem, 13/06 21:45 
Hem, 13/06 21:25 
Hem, 28/05 08:29 
 
Våra sponsorer
Följ oss på Facebook