SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Katrineholms AIK

Summering Vårsäsong
2024-06-16 11:49

Vårsäsongens matcher är nu färdigspelade och vi kommer ta ett uppehåll från den 18 juni - 22 juli. Dvs drygt fyra veckor.

 

Vårsäsongen summeras från oss ledare som en stark laginsats där utvecklat vårt passningsspel och bolltempo enormt från förra året.

 

I siffror summera säsongen som:

Antal genomförda träningar: 48 st

Antal genomförda seriematcher: 8 st

Antal genomförda träningsmatcher: 2 st

Antal genomförda cuper: 2 st

Träningsnärvaro (genomsnittlig): 75%

 

Hösten förväntas bjuda på liknande antal träningar, matcher och cuper.

 

Vi ledare vill tacka både er vårdnadshavare och barn för de första 6 månaderna av 2024. Vi ses igen på måndag för en avslutande träning/aktivitet och därefter önskar vi er en härlig sommar.

 

/Ledarna

Träningstider Stallsbacke
2024-04-20 10:17

Nya träningstider från nästa vecka (17).

Se kalendern för P13.

 

Kallelse kommer skickas ut 2 dagar före träning.

Ni har fram till 2 timmar före träning på er att svara på kallelsen.

 

Ett uppdaterat spelschema (våra seriematcher) kommer uppdateras här kommande vecka.

 

Matchkallelser kommer skickas ut efter måndagsträningen.


/Ledarna i P13

Kämparinsats i leran
2024-04-14 17:47

Vill passa på att tacka alla vårdnadshavare och publik vid dagens cup i Kvicksund.

 

En regnigt, blåsig och kall dag. Men framförallt; lerig. Grabbarna kämpade på i leran trots blöta fötter och leriga kläder samt avsaknaden av lokaler att värma sig i.

Resultat (vilket räknas i cuper men ej seriespel)

Värmdö (1-4)

Triangeln (2-1) vinst

Tallboda (4-6)

Utifrån att inga duschar och omklädningsrum fanns att tillgå behöver ni tvätta upp matchkläderna och ta med dessa till torsdagens träning.

 

Vi ledare är jättenöjda med grabbarnas insats under dagen men mindre nöjda med administrationen på cupen vilket vi givetvis kommer lämna in som feedback från vår sida.

 

Två veckor till seriepremiär. Nu kör vi!

 

/Ledarna i P13

Vintersäsong
2023-11-01 17:44

Hej,

 

Nu drar vintersäsongen igång med första träningen imorgon torsdag kl 18:00 på Backavallens konstgräsplan.

Vi har fått tag i ett omklädningsrum (omklädningsrum 4, under stora läktaren). Detta omklädningsrum kommer vi även ha åtminstone året ut.

 

Tanken är att samlas där ca 30 min innan för att prata lite inför träningen samt förhoppningvis även hinna värma upp innan kl 18:00. På så vis får vi en hel timme effektiv träningstid på konstgräsplanen.

 

Utöver denna utomshustid har vi tyvärr inte fått tag i någon inomhustid på en vardag. Vi har däremot söndagar kl 12:00 i Sandbäcksskolan som kommer vara vår andra stående tid.

 

Träningstiderna blir då alltså:

 

-Torsdagar, konstgräsplan, Backavallen kl 18:00, samling 17:30-17:45 i omkl 4 vid stora läktaren.

-Söndagar, Sandbäckshallen, kl 12:00, samling 11:45.

 

Vi har tänkt att spela en inomhuscup samt ett par träningsmatcher under vintern. Vi kommer återkomma med detaljer och tider för dessa.

 

Kallelser kommer gå ut som vanligt via SportAdmin. Denna vecka (höstlovsveckan) är det enbart 1 träning nu på torsdag som gäller men från och med nästa vecka kör vi igång Tors+Sön enligt ovan. Kallelser kommer skickas ut 2 dagar innan träning i vanlig ordning.

 

PS. Glöm inte fotbollsavslutningen den 11e november som det gått ut en separat kallelse rörande.

 

/Axel och ledarna 

Sista träningsvecka på Stallsbacke
2023-10-01 19:27

Vi kliver nu nästa vecka (40) in i den sista träningsveckan för säsongen 2023.

 

Vi tänkte därför köra en föräldramatch nu på onsdagsträningen så dags att snöra på sig fotbollsskorna. Fika gör vi såklart gärna tillsammans men iom alla mygg blir denna del valfri tillskillnad från matchen där vårdnadshavare eller annan anhörig har obligatorisk närvaro😉.

 

Träningstiderna är ännu inte spikade för hösten/vintern då det varit stora problem att få tag i inomhustider för hela KAIK.

Vi har dock lyckats få tag i en stående utomhustid på Backavallens konstgräs torsdagar kl 18:00-19:00. Utomhus kör vi så länge temperaturen håller sig över -5 grader iom att denna plan är uppvärmd. Vid kallare temperaturer ställs denna träning in och vi kommer då försöka få tag i en inomhustid som alternativ.

 

OBS, detta kräver således av er vårdnadshavare att ni håller utkik i SportAdmin och på denna sida för att ta del av information om inställda träningar osv under vintern i mycket högre utsträckning än under sommaren.

 

Vi planerar därutöver att komplettera detta med en inomhustid (helst måndagar). En sådan tid finns dock inte tillgänglig i dagsläget och i värsta fall kommer vi köra söndagar kl 12:00-13:00 i Sandbäckshallen. OBS att denna tid inte är spikad och vi primärt söker en måndagstid.

 

Efter vecka 40 tar vi ett kortare uppehåll men drar igång igen torsdagen den 2 november på konstgräsplanen nere på Backavallen. Vi ska försöka få tillgång till ett omklädningsrum vi kan samlas i ca 15-20 min innan men ber att få återkomma om detta lite längre fram.

 

Vi planerar således att köra 2 gånger i veckan hela vintern med en inomhustid och en utomhustid. Vi väljer att fortsätta träna fotboll tillskillnad mot många andra lag som enbart tränar futsal under vintern.

 

Vi ses på onsdag!

 

/Axel och ledarna

Tidigarelagd träning v39+40
2023-09-21 12:32

Då mörkret infaller tidigare och tidigare justeras träningstiderna de två sista veckorna av säsongen (från och med nästa vecka). Istället för att börja kl 18:15 drar vi igång redan kl 18:00.

 

Vi kämpar för att få tag på inomhustider för vintern vilket är tufft då vi måste samsas med en rad lag och idrotter i hela kommunen. Vi återkommer så fort vi vet mer i denna fråga.

 

Målsättning: 2 dagar i veckan runt kl 18 på kvällen.

 

Tillåter vädret och planerna samt att vi lyckas få till lite belysning på Stallsbacke kan det bli aktuellt med ytterligare någon/några veckors träning utomhus på Stallsbacke. Vi ber att få återkomma även här.

 

Efter höstsäsongen avslutas väntas ett uppehåll om ca 1-1,5 mån. Därefter drar vi igång inomhussäsongen som då förväntas vara Dec-Mars (inomhus).

 

Därefter kör vi förhoppningvis igång igen på konstgräs en månad eller två innan vi åter igen är tillbaka på Stallsbacke🙂

 

Nästa säsong har vi för avsikt att gå upp och träna 3/vecka om 1,5 h per tillfälle. Detta har efterfrågats av många redan idag så vi hoppas detta kommer uppskattas.

 

Mer detaljer kommer så fort vi får besked om hallar/planer och tider.

 

/Axel och ledarna 

 

 

 

 
Våra sponsorer
Följ oss på Facebook