SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Katrineholms AIK

VÄLKOMNA TILL BOLLKUL!
 
Bollkul Katrineholm är ett samarbete mellan fotbollsklubbar i Katrineholm där syftet är att skapa en positiv första upplevelse av fotboll för så många barn som möjligt. Respektive klubb ansvarar för verksamheten på sin hemmaplan men klubbarna samarbetar kring innehållet och ledarutbildning så att det är lika oavsett på vilken av platserna du deltar.
 
VAD OCH VEM?
Lekfull fotbollsträning för killar och tjejer 5-7år födda 2014-16

VAR OCH NÄR?
Säsongen startar Tisdag 4 e maj
Stalls Backe med Katrineholms AIK.
Våra träningstider är tisdagar 17:00-18:00 och 
söndagar 10:00-11:00.


KOSTNAD?
300kr*/barn och säsong
*inkl medlemsavgift i arrangerande förening
 
FRÅGOR/BLI MEDLEM
Under rubriken "kontakt" kan du komma i kontakt med våra ledare för Bollkul, har du frågor eller behöver vägledning? Tveka inte att höra av dig.
Vill du bli medlem i KAIK? KUL! Till höger om dig finns en ruta "BLI MEDLEM".
HOPPAS VI SES!
Säsongen Igång !!
2021-05-06 11:28

Bollkul kickade igång i Tisdags.   Trots det lite tråkiga vädret dök det upp ca 25 taggade små spelare.

 

Såg riktigt bra ut, full fart o barnen var jätteduktiga såväl på att lyssna som att träna.

 

På Söndag blir det nya tag .   

Ledare sökes till Bollkul!
2021-01-25 18:11
KAIKs bollkul söker ledare! 
Emil Pantzar står idag som ensam ledare i Bollkul och vi letar en ledarkollega! 
Kanske har du ditt barn i laget? Känner att du skulle vara intresserad av att ta dig an en stor och betydelsefull roll genom att bli ledare i KAIK Bollkul? 
Föreningen har en tydlig värdegrund och vision, en tydlig policy gällande ledarutbildningar och ni får möjligheter att utvecklas tillsammans med barn från Katrineholm. 
Tveka inte att hör av dig till kansliet på info@kaik.se så berättar vi mer. 


Hälsningar 
Katrineholms AIK 
Se hit!
2020-11-30 12:35
Hej föräldrar & alla härliga bollkompisar!

Julen närmar sig med stormsteg & vi har nu endast 2 lördagar kvar att träna innan vi tar ett uppehåll tills V.2 lördagen den 16:e januari, förutsatt att renoveringen av hallen är färdig samt att inga nya restriktioner tillkommit. Vi försöker hålla avstånd så gott vi kan, men det är en lagsport och även om vi tränar mycket fotboll utan boll nu inomhus, så ligger grunderna i motorik, fysik, men framförallt samarbete. 

Vi försöker nöta vart armar & ben sitter, att fötterna ska kunna arbeta trots att ögonen kollar åt annat håll. Vi lär dom även att kommunikationen dom emellan är A&O. Vi försöker i små steg låta dom sköta övningarna tillsammans utan min & Emils hjälp för att bli trygga och starka som kamrater. 

Vi suger in som ledare hur stort det är av dom små att närvara utan er föräldrar. Det tyder på att vi någonstans har lyckats på flera sätt, dels i att finna tryggheten i att vi är dom enda vuxna på plats, men även att dynamiken i en grupp fungerar och att ingen känner sig utanför. Vi är SÅ stolta över ALLA barn.

Barn födda -13 har lämnat Bollkul och är numera ett eget lag.
Vi vill sköta all information/kommunikation via SportAdmin eller här på kaik.se under fliken Bollkul(här ni nu är). SportAdmin är ett forum ni föräldrar (om ni inte redan kan) behöver lära er. Jag & Emil svarar/lär jätte gärna ut om ni kontaktar oss, antingen vid avslut av en träning, eller kontaktar oss via sms/mejl. 

Vid mer tyngre frågor hänvisar vi er alltid till kansliet, där vi har Peter(Tillan)Tillqvist, han är våran idrottsutvecklare för Katrineholms AIK & roddar i allt administrativt men är även ett bollplank för oss ledare men även lika mycket för er föräldrar. Hans telefonnummer är 072-731 0945
(Han är även den som styr SportAdmin så han kan besvara alla frågor kring det.)

I framtiden önskar vi att man alltid meddelar om ert barn kommer närvara på träningen eller ej, vi kommer framöver köra med utskick. Det är ett enkelt sätt att ha kommunikation & på så sätt lägga upp träningen efter antal barn, men även vinna in tid på att slippa ha upprop. Vi kan istället snabbt syna igenom listan och bekräfta att det stämmer.

Allting gott, Li Rönnbäck & Emil Pantzar
REGLER ANG INOMHUSTRÄNINGEN!
2020-11-05 21:49
Hej Kompisar,

lördag sätter inomhussäsongen igång.
Vi längtar så mycket efter att få träffa alla härliga barn, MEN! pga kraftig ökning av Covid-19 så måste vi ta till extra hårda restriktioner, vilket kommer innebära att endast barn med tränare får vistas inne i byggnaden. Man får släppa av sitt barn i mottagande av oss vid entrén, och när träningen sedan är slut så möter ni upp era barn på samma plats ni lämnat av dom. Dvs vid entrén. Kan inte ert barn närvara på träningen utan förälder måste vi tyvärr meddela att ert barn får då avstå att komma & träna.
För att på bästa sätt hjälpa oss få rullning på träningen & snabbt kunna sätta igång ber vi er ha barnen förberedda, allt ska vara på förutom inomhusskorna. 
Ni får jätte gärna snabbt hjälpa dom på med skorna om det ska snöras på, annars ber vi er, med all respekt att lämna. Detta för att minska att ha så många föräldrar/barn på samma plats.
Järvenhallen kommer man in på sidan mot gräsplanen, men dörren ska hållas låst, så det blir samling 9:55 vid dörren för Bollkul. (barn födda -14 & -15) barn födda -13 kör 11:00-12:00.
Förutom inomhusskor och benskydd är det bra att ha med en vattenflaska.

Mottagande av nya barn, jag har både sett och hört att det finns barn som vill börja spela fotboll.
SUPERKUL! Men nu när det är inomhussäsong kör vi samma gäng vi varit under vår/sommar/höst.
ALLA nya barn är varmt välkomna när utomhussäsongen sätter igång igen senare i vår.

!! OBS !!
!! MINSTA LILLA SYMTOM, STANNA HEMMA !!

Hoppas ni är lika taggade som vi!
/Ledarna
STORT TACK!
2020-10-30 12:45
Hej i fredagsrusket, riktigt halloween-väder som ligger över Katrineholm.

Vill först och främst säga STORT tack till alla föräldrar som varit här och hämtat & velat bidra till en tryggare framtid för vår förening.Tyvärr har ca hälften uteblivit. 
Detta är som sagt frivilligt men vi ledare i Bollkul kände att det är självklart att vi som är så pass många barn också ska bidra(då alla andra lag gör detta.)Det här gäller ju inte bara fotbollen, utan vi är så mycket mer än bara det många av er ser på Stalls backe, vi har ju även Bowling, Handboll, & Volleyboll. Sen vet jag att ALLA klubbar drabbats hårt, så kanske har ni barn på andra ställen som tex, friidrott, bandy, hockey mm, där ni också får sälja men ändå väljer att stötta oss, det är stort. Så återigen, TACK! ni som hämtat och velat bidra!
Det finns lotter kvar, så är ni sugna eller känner någon som vill ha, skriv gärna så löser vi det.

Mvh Li
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 15/07 08:26 
Hem, 21/06 08:37 
Hem, 13/06 21:45 
Hem, 13/06 21:25 
Hem, 28/05 08:29 
 
Våra sponsorer
Följ oss på Facebook