SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Katrineholms AIK

Pojkar -14

Hej och välkomna till laget för pojkar födda 2014!

 

2023-03-08:
Tillåter vädret kommer vi börja träna på konstgräs efter påsklovet, v.15.
Utomhussäsongen drar igång v.17 på Stalls Backe (om vädret tillåter), måndagar och onsdagar.
Välkommen att provträna med oss, för att se om du vill vara en del av laget. Vi är alltid på jakt efter nya lagkompisar som vill träna fotboll med oss!

2022-10-31:

Onsdag 9 november 17:30 - 18:30 startar inomhussäsongen, träningen är i västra skolan (vid gamla vattentornet). Inomhusträngningen håller på till 2023-04-26, sedan kommer vi träna utomhus på Stalls backe. Välkommen att provträna med oss, för att se om du vill vara en del av laget. Vi är alltid på jakt efter nya lagkompisar som vill träna fotboll med oss!

2022-04-01:

Nu är säsongen i full gång och vi tränar för närvarande onsdagar 17.00 samt söndagar kl 15.00 på stalls backe (vg se fliken kalender). Vi börjar även i år att spela matcher mot andra lag (fem mot fem). Under senhösten-vintern kommer vi att träna inomhus en gång per vecka.

 

Vi vill gärna ha fler kompisar till vårat lag. Är du/ni intresserade att vara med? Kontakta gärna nån av oss ledare (kontaktuppgifter hittar ni under fliken kontakt) eller bara dyk upp på någon träning så berättar vi gärna mer.

 

Väl mött

Emil och Daniel, ledare pojkar födda -14

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Våra sponsorer
Följ oss på Facebook