SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Katrineholms AIK

Välkommen till
Välkommen till truppen P -10

Vi är ett lag som består av ca 18 spelare och två huvudtränare. Sedan har vi två hjälptränare som ställer upp när de kan, bl.a. en målvaktstränare.

I år (2020) är det första säsongen som vi spelar 7 mot 7. Vi är anmälda till en lokalserie, där vi möter lag i vårt närområde. 

Vi tränar tisdagar och torsdagar 17-18.30 på Stalls Backe. Våra träningar bygger på att utveckla både individen och gruppen i lustfyllda och variationsrika övningar med fokus på ”spelet” (anfallsspel, omställning och försvarsspel).


App för anhöriga och spelare
Läs mer om och ladda ned appen "SportAdmin  Medlemsapp".

Logga in som medlem:
Som medlem kan du logga in i SportAdmins MedlemsApp. Skriv in din e-postadress och klicka på hämta engångskod, skriv in engångskoden, som skickas till den e-post du angivit, och logga in. E-postadress måste finnas registrerad i föreningens medlemsregister för att du ska kunna logga in, gör den inte det meddelar du en av oss tränare vilken e-post adress du önskar få registrerad.

Läs mer om detta i SportAdmin hjälpen Intresserad av att träna & spela med oss ?
Kontakta gärna oss och anmäl intresse, vi har roligt tillsammans!  Använd rubriken kontakt på vår sida, där hittar du telefonnummer till våra huvudtränare.
Vi är ett lag med lirare födda 2010.

Som anhörig till en spelare i KAIK, förväntas man bidra med ideellt arbete och stötta sitt barn, vi samlar in pengar till cup deltagande genom t ex kioskförsäljning, KK-joggen, handbollscup, bil-bingo mm.Försäljning till lagkassa
2020-08-31 12:56

Hej!

Nu tänkte jag och Therese att det var dags att tjäna lite pengar till laget inför kommande cuper etc.

Vi har valt att testa kakservice https://www.kakservice.se/ som har ett tilltalande sortiment och förhoppningsvis lättsålda produkter :)


På torsdag 3/9 kommer jag (Sanna) att vara på plats på träningen för att dela ut häften till er föräldrar och informera om försäljning etc. Vi tänkte att i första hand kommer försäljningen att pågå till 1/10 för att de som har beställt ska få sina produkter i rimlig tid.


Hoppas att ni tycker att detta verkar vara en bra grej för att få ihop pengar? Om ni har något mer bra förslag på hur vi skulle kunna få ihop pengar till lagkassan så tipsa gärna oss!


Med vänlig hälsning Sanna och Therese


 
Våra sponsorer
Följ oss på Facebook