SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Katrineholms AIK

Välkommen till
Välkommen till truppen P -10

Vi är ett lag som består av ca 18 spelare och två huvudtränare. Sedan har vi två hjälptränare som ställer upp när de kan, bl.a. en målvaktstränare.

I år (2020) är det första säsongen som vi spelar 7 mot 7. Vi är anmälda till en lokalserie, där vi möter lag i vårt närområde. 

Vi tränar tisdagar och torsdagar 17-18.30 på Stalls Backe. Våra träningar bygger på att utveckla både individen och gruppen i lustfyllda och variationsrika övningar med fokus på ”spelet” (anfallsspel, omställning och försvarsspel).


App för anhöriga och spelare
Läs mer om och ladda ned appen "SportAdmin  Medlemsapp".

Logga in som medlem:
Som medlem kan du logga in i SportAdmins MedlemsApp. Skriv in din e-postadress och klicka på hämta engångskod, skriv in engångskoden, som skickas till den e-post du angivit, och logga in. E-postadress måste finnas registrerad i föreningens medlemsregister för att du ska kunna logga in, gör den inte det meddelar du en av oss tränare vilken e-post adress du önskar få registrerad.

Läs mer om detta i SportAdmin hjälpen Intresserad av att träna & spela med oss ?
Kontakta gärna oss och anmäl intresse, vi har roligt tillsammans!  Använd rubriken kontakt på vår sida, där hittar du telefonnummer till våra huvudtränare.
Vi är ett lag med lirare födda 2010.

Som anhörig till en spelare i KAIK, förväntas man bidra med ideellt arbete och stötta sitt barn, vi samlar in pengar till cup deltagande genom t ex kioskförsäljning, KK-joggen, handbollscup, bil-bingo mm.Katrineholms cup 2022, P-10
2022-08-10 22:17

Hej!

Hoppas ni alla har haft en bra sommar!

Det har varit många turer med Katrineholmscup, främst med spelschemat. Jag hoppas att jag kan meddela er rätt information kring matcherna. Här kommer information som gäller i helgen.

 • Vi har en trupp på 18 spelare. Vi kommer att ibland ha med alla 18 till match och i bland får någon/några stå över. Vi kommer att spela 6 matcher och det är roligt om hela truppen är med alla matcher även om man vet att man ska stå över.
 • Vi  äter lunch tillsammans både fredag och lördag, i Järvensskolans matsal. Där gäller det skoförbud (man får skoskydd, men får inte ha fotbollskor under). Oavsett är det bra att ha med tofflor under cupen. Tänk på att ta med egen liten matsäck för att fylla på energiförrådet (ex: dryck, choklad, macka, frukt etc)
 • Invigning av cupen sker på fredagskvällen och vi hoppas att så många av er kan och vill delta. Vi tågar tillsammans med Katrineholms musikkår till Stadsparken där invigning sker. Vi går 19.00 från Backavallens parkering, samling 18.45 (hitta Goran och mig). 
 • Matcherna på fredagen leds av Johan Söderberg, Niclas Rosenberg och Micke Turesson (då Goran och jag tyvärr måste jobba). Micke följer med oss genom hela cupen.
 • Matcher fredag: 
  10.00 (samling 9.15) på Djulö IP 2 mot Sörskogens IF röd
  13.00 (samling 12.30) på Djulö IP 1 mot Romfartuna
  15.00 (samling 14.30) på Backavallen B2 mot Sörskogens IF Svart
 • Matcher lördag:
  10.00 (samling 9.15) på Värmbols IP C1 mot KSK 2
  17.00 (samling 16.15) på Värmbols IP C2 mot Hammarby IF vit
 • Match söndag:
  12.00 (samling 11.15) på Nävertorpsplan 2 mot Vingåker IF
 • Vi ser gärna att man hänger som lag under cupen. Men givetvis får man åka hem en stund efter lunchen på lördagen. Ha alltid kommunikation med oss ledare, t.ex om ni aviker. På fredag och lördag när vi ska äta lunch tar vi tacksamt emot hjälp med skjuts. Säg gärna till om ni kan hjälpa till (skicka sms till mig, Sara).
 • I morgon, torsdag är det tänkt att vi delar ut matchställen på träningen, så att man kan komma ombytta och klara. (Vissa kommer antagligen att få ett lite för litet matchställ, men hoppas att det kommer att funka ändå). 
 • Vi hoppas alla att vi får en trevlig cup-helg.
 • Hör av er om det är något ni undrar över.

 

Mvh Sara och Goran 

Försäljning till lagkassa
2020-08-31 12:56

Hej!

Nu tänkte jag och Therese att det var dags att tjäna lite pengar till laget inför kommande cuper etc.

Vi har valt att testa kakservice https://www.kakservice.se/ som har ett tilltalande sortiment och förhoppningsvis lättsålda produkter :)


På torsdag 3/9 kommer jag (Sanna) att vara på plats på träningen för att dela ut häften till er föräldrar och informera om försäljning etc. Vi tänkte att i första hand kommer försäljningen att pågå till 1/10 för att de som har beställt ska få sina produkter i rimlig tid.


Hoppas att ni tycker att detta verkar vara en bra grej för att få ihop pengar? Om ni har något mer bra förslag på hur vi skulle kunna få ihop pengar till lagkassan så tipsa gärna oss!


Med vänlig hälsning Sanna och Therese


 
Våra sponsorer
Följ oss på Facebook