SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Katrineholms AIK

V.19 omklädningsrum och ”vi-känsla”
2023-05-10 20:53

Hej,

 

Nu är säsongen igång på riktigt med träningar på nedre planen på Stallsbacke mån och ons.

 

Vi ledare har dragit igång ett litet projekt tillsammans med era barn där vi alltid kommer samlas i ett av omklädningsrummen innan träning där barnen gärna får snöra på sig sina skor och ta på sig benskydd osv. Ta därför alltid för vana att titta på skylten på framsidan vid huvudingången när ni kommer till träning så ser ni var vi ska samlas. I omklädningsrummet kan man även lämna av sina ytterkläder, skor och eventuella smycken som inte ska vara på vid träning. Vi låser sen igen omklädningsrumet. Projekt ”omklädningsrumskänsla”.

 

Är man där i mycket god tid så kan man hänga med mig nere på planen när jag ställer upp koner och förbereder inför träning men vi kommer sen 5-10 min innan träningen börjar gå upp och möta upp alla i omklädningsrummet.

 

Vi ledare hör stundtals lite onödigt tugg ute på planen. Irritation och impulsiva handlingar är en del av alla lagsporter som innebär fysisk kontakt med sina motspelare. Jag uppmanar er dock att påminna era barn om: ”som man ropar får man svar”. Vi behöver tänka på hur vi uttrycker oss till varandra då vi allihopa är ett och samma lag. Kort och gott:

-vi ger positiv feedback till varandra

-vi ger konstruktiv feedback till varandra

-vi klagar INTE på varandra

 

Vill också åter igen påminna samtliga vårdnadshavare om SportAdmin. Har ni tekniska problem med själva appen finns support att få av apputvecklarna alternativt av kansliet i KAIK. Vi ledare kan tyvärr inte hjälpa till där. Alla vårdnadshavare måste anmäla sitt barns närvaro/frånvaro i appen så vi kan planera träning och match. I dagsläget kommer i genomsnitt 3-5 barn mer än vad som anmälts i appen till träning vilket gör det svårt att förbereda många övningar. Såväl närvaro som frånvaro behöver registrerar vilket i genomsnitt tar 20-30 sekunder att genomföra.

 

Vi har en matchfri helg nu så vi ses igen nästa måndag.

 

/Axel och ledarna

 
Våra sponsorer
Följ oss på Facebook