SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Katrineholms AIK

Katrineholms AIK
1 - 2
Bie GoIF
Katrineholms AIK1 - 2Bie GoIF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 19 juni, 19:30
Plats:Stalls Backe
Tävling:
Matchnummer: 160141047
Samling:18:15, Stalls Backe
Blytungt på Stalls Backe
2024-06-19 22:21

Är man på Stalls Backe en onsdagskväll kan man spendera den med att spela bilbingo men också att se/spela en fotbollsmatch mot Bie. Efter dagens match känner man nästan att alternativ ett hade varit bäst.

 

Efter förra veckans mindre bra insats där vi räddar en poäng i slutet var nu fokus på att alla tre poäng skulle stanna på Stalls Backe. Vi börjar lite trevande men efter 8-10 minuter hittar vi in i dagens spelet även om det inte direkt flyter på. Vi trycker tillbaka Bie som verkligen lagt bort finliret och sätter upp en rejäl utspark varje gång vi avslutar. Vi spelar oss som det varit många gånger fram till halvlägen men lite svårt att få till det fullt ut. Vi fixar fram 6 hörnor rätt snabbt och det är halvnära några gånger. Bie har några vassa spelare och de är luriga i omställningarna och när bollen dimper ner hos Jesper Pallhed-Larsson så drar han till direkt och han får en lurig träff och Bie tar ledningen. Det känns inte riktigt ok att ligga under efter denna första halvlek men vi har fullt fokus på att vända detta och spelmässigt inleder vi bättre än vi spelat på länge.

Vi fixar fram 100 % målchanser och styr spelet från start men chanserna bränns en efter en. Till slut är det dock en hörna som studsar rätt och Timmy kan sätta Besniks fina hörna. Nu känns det som vi får bättre och bättre lägen men vi fortsätter bränna dem. Bie sliter som galärslavar och de gör det jäkligt bra när de löper ifatt och gör det jobbigt för våra killar som inte är vassa i avsluten. Vid något tillfälle är bollen och dansar på mållinjen och man kan inte tro det är sant att bollen inte kan forceras in i mål.

 

Bie får några rejäla chanser när vi slarvar eller missar brytningar när vi är lite för heta framåt men vi har då också lite flyt vid några situationer. När klocka tickar upp mot 90 händer det som man inte trodde var möjligt. En boll som vi hade kunnat rensa bort säkrare studsar till samma Pallhed-Larsson som får ett skapligt läge men det är mycket kvar att göra men han pressar skottet hårt intill stolpen och Bie tar med sig alla tre poängen hem till Kurortsvallen.

Som KAIK tränare känner man sig rätt tom efter denna match och man tycker att allt grinar emot oss och att vi har så enorm otur men samtidigt vad är otur och vad är oskicklighet? Vi spelar bättre än Bie på planen och vi spelar oss fram till fler målchanser men vi gör ett mål och de gör två. De krigar på och gör det jobbigt får oss när vi får målchanser och deras målvakt gör några bra räddningar – det är också del av spelet. Gör vi inte mål på de chanser vi skapar så är det svårt att vinna fotbollsmatcher och nu har vi gjort det flera gånger och då är det förstås inte bara otur.

 

0-1 34:e minuten 

1-1 Timmy ass Besnik på hörna

1-2 89 minuten

Varning Besnik 

 

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Fre 5/7 19:00
1 - 0  
Sön 30/6 16:00
0 - 6  
Ons 26/6 19:00
2 - 6  
Ons 19/6 19:30
1 - 2  
Tor 13/6 19:00
2 - 2  
Fre 7/6 19:00
3 - 1  
 
 
Våra sponsorer
Följ oss på Facebook