SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Katrineholms AIK

VÄLKOMNA TILL KAIK FLICKOR F12/F14
Vi är ett glatt gäng på drygt 20 tjejer som är födda 2008-10 som älskar handboll och tränar tre dagar i veckan. Säsongen 22/23 drar igång i mitten av augusti i samband med skolstart och sedan kör vi hårt hela vägen till april. 
 
Vi börjar säsongen med en cup i Örebro i september för att sedan spela seriespel från slutet av september hela vägen till april. Vi spelar med ett lag i Flickor 14 östra mitt (födda 08/09) och ett lag i F12 södra mitt (födda 10), som även spelar i mittolvan. Säsongen avslutas med vår hemmacup i april däremellan kommer vi förhoppningsvis hinna med ytterligare en cup. 
 
Ledord för oss är att vi ska ha roligt, skapa trivsel och lagkänsla genom seriösa träningar och god kamratanda. Vi jobbar uppmuntrande och stöttar varandra, samtidigt växer vi genom att våga både lyckas och misslyckas såväl som individ som lag. Är du intresserad av att prova på att spela handboll så kontakta våra tränare Micael eller Mattias. Vi vill gärna bli några till. 
 
Vi är en del av Katrineholms AIK:s handboll och vi jobbar målmedvetet och långsiktigt på att skapa goda förutsättningar för tjejerna att utvecklas såväl på som vid sidan av planen. Förutom den fysiska träningen lägger vi också mycket vikt på sammanhållning och att ha fantastiskt roligt tillsammans.
 
 
 
Dags att anmäla sig
2022-01-16 19:58

Trots det trista läget med covid så är det ändå dags att börja blicka framåt. Vi kommer i början av mars åka till Lindersberg på cup.  Målsättningen är att vi gör ett rent F12 lag och ett F11 lag.  Men det beror ju på om alla följer med. Det är därför nu dags att anmälar er. Kallelse går ut och jag vill att ni svarar så snart ni har en aning om hur ni gör.  Tanken finns också att lagkassan tar en relativt stor del av kostanden.  Vi åker upp på fredagen och hem söndag.  Föräldrar som vill vara med och titta bör boka boende snarast.    VÄLKOMNA till en CUP där vi framför allt ska ha roligt och svetsa samman gruppen.   

Söndagens match mot Finspång inställd
2021-12-03 16:48

Matchen kommer troligtvis spelas den 13 dec 18:00 i Sandbäckshallen 

Vi åker med 2 lag på CUP i Lindesberg
2021-11-16 10:20
CUPHELG

Det är nu klart att vi åker med 2 lag till en övernattningscup i Lindesberg i början av mars 2022   Alla som vill är självklart välkomna att följa med och jag hoppas på stor uppslutning.  Erfarenhetsmässigt är detta också något som ger tjejerna otroligt mkt både på och vid sidan av planen.   Närmare detaljer återkommer vi med, men boka redan in denna helg i era kalendrar.  Föräldrar som vill vara på plats och heja kan ju redan nu börja planera eget boende.  

// Anders

Utbildning funktionär
2021-10-19 19:58

Hej

 

Nu på torsdag genomförs utbildningen till funktionär så att ni kan sitta på era barns matcher. Klicka på länken och fyll i era uppgifter. Under fliken "Välj organisation skriver ni Katrineholms Allmänna IK Handboll och väljer den. Då kommer alla uppgifter till föreningen upp. Kaik står för kostnaden.

 

Ni som anmälde er förra gången behöver inte anmäla er igen.

 

https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1539248

 

Mvh

Ted Bäck

Huvudstyrelsen Kaik

Nu är det full fart igen!!!
2021-10-18 22:16

Nu känns det som vi kan lägga mycket av pandeminrestriktionerna bakom oss och istället fokusera på handbollen.  Det är med mycket stor glädja jag ser att vår verksamhet åter igen börjat växa och att truppen åter igen består av 25 fantastiskt härliga tjejer som älskar handboll.  Seriespelet är i full gång för våra två lag och även om resultaten i siffror inte varit optimalt så är det så oerhört glädjande att se våra framsteg. Glädjen ska ALLTID genomsyra vår verksamhet och med hjälp av den ska vi också skörda sportsliga framgånger.  

Vi kommer framöver att träna tre dagar i veckan. Från och med november månad är träningarna måndagar 17:30 - 19:00 i Sandbäckshallen, onsdagar 17:30-19:00 i Duveholm och torsdagar 16:30-18:00 i Duveholm.  Undantag finns men framgår i kallelsen.

 

På höstlovet kommer 12 av våra tjejer att åka till Skövde och representera klubben i Skadevi cup.  Det är andra gången vi är där och denna gång tävlar vi i klassen F12  Ser verkligen fram emot denna helg.  Avresa sker redan torsdag kväll den 4 november (höstlovet)   


Sen har vi planer på att erbjuda tre cuper under våran 2022   Framför allt vår egen hemmacup i april där vi kommer anmälan 2 lag.  Men vi hoppas också kunna åka på Irsta Blixten i Västerås och Bohus cup i Göteborg under våren.

 

Från våra träningar kan jag berätta att stämingen är mycket bra och tjejerna är oerhört välkomnande och positiva till de nya tjejerna som anslutit till gruppen. Sånt värmer enomt i ett tränarhjärta.  De vi kommer att få jobba med den närmaste tiden är att man har en positiv inställning också till sin egen insats och att man vill och vågar ha kul på planen.  Här hoppas vi ledare på att även ni föräldrar påminner tjejerna om vikten av att ha roligt. Och att de är såååååå duktiga.    

 

Vår verksamhet är öppen för alla så har man kompisar som vill prova handboll är så välkomna att komma ner på en träning. Glöm bara inte att informera oss tränare så vi kan ta emot dem på ett bra sätt.

 

Ha det bäst och glöm inte att såväl spelare, ledare och föräldrar både bygger och ansvarar för verksamheten.

 

P.S   Glöm inte att gå utbildningen på torsdag så ni alla kan hjälpa till i sekretarieatet. 

 

/ Ledarna

 
Våra sponsorer
Följ oss på Facebook