SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Katrineholms AIK

VÄLKOMNA TILL KAIK FLICKOR F14
Vi är ett glatt gäng på 15 tjejer som är födda 2009-10 som älskar handboll och tränar tre dagar i veckan. Säsongen 23/24 drar igång i mitten av augusti i samband med skolstart och sedan kör vi hårt hela vägen till april. 
 
Vi börjar säsongen i september och seriespel pågår hela vägen till slutet av mars. Vi spelar med ett lag i Flickor 14:1 södra mitt och ett lag i F14:2 södra mitt. Under säsongen kommer vi även att spela Ungdoms SM och åka på cup i Berlin, Falun och Lindesberg. Säsongen avslutas med vår hemmacup i april. 
 
Ledord för oss är att vi ska ha roligt, skapa trivsel och lagkänsla genom seriösa träningar och god kamratanda. Vi jobbar uppmuntrande och stöttar varandra, samtidigt växer vi genom att våga både lyckas och misslyckas såväl som individ som lag. Är du intresserad av att prova på att spela handboll och är född 2009/10 så kontakta våra tränare Micael eller Mattias. Det är bra om du har ägnat dig åt någon annan sport tidigare. Vi vill gärna bli några till. 
 
Vi är en del av Katrineholms AIK:s handboll och vi jobbar målmedvetet och långsiktigt på att skapa goda förutsättningar för tjejerna att utvecklas såväl på som vid sidan av planen. Förutom den fysiska träningen lägger vi också mycket vikt på sammanhållning och att ha fantastiskt roligt tillsammans.
 
Vi vill särskilt tacka våra sponsorer den här säsongen som är BTG Demol, TT Clean Solution, Ventilationsprojekt Katrineholm, Påhlsons daylight och Kronfågel
 
 
 
Följ oss på sociala medier!
2023-12-12 09:46

Hemsidan uppdateras sällan men ni följer oss under hela säsongen på våra sociala medier! 

 

Här hittar ni vår facebook sida! 

 

Och även Instagram... 

Dags att anmäla sig
2022-01-16 19:58

Trots det trista läget med covid så är det ändå dags att börja blicka framåt. Vi kommer i början av mars åka till Lindersberg på cup.  Målsättningen är att vi gör ett rent F12 lag och ett F11 lag.  Men det beror ju på om alla följer med. Det är därför nu dags att anmälar er. Kallelse går ut och jag vill att ni svarar så snart ni har en aning om hur ni gör.  Tanken finns också att lagkassan tar en relativt stor del av kostanden.  Vi åker upp på fredagen och hem söndag.  Föräldrar som vill vara med och titta bör boka boende snarast.    VÄLKOMNA till en CUP där vi framför allt ska ha roligt och svetsa samman gruppen.   

Söndagens match mot Finspång inställd
2021-12-03 16:48

Matchen kommer troligtvis spelas den 13 dec 18:00 i Sandbäckshallen 

Vi åker med 2 lag på CUP i Lindesberg
2021-11-16 10:20
CUPHELG

Det är nu klart att vi åker med 2 lag till en övernattningscup i Lindesberg i början av mars 2022   Alla som vill är självklart välkomna att följa med och jag hoppas på stor uppslutning.  Erfarenhetsmässigt är detta också något som ger tjejerna otroligt mkt både på och vid sidan av planen.   Närmare detaljer återkommer vi med, men boka redan in denna helg i era kalendrar.  Föräldrar som vill vara på plats och heja kan ju redan nu börja planera eget boende.  

// Anders

Utbildning funktionär
2021-10-19 19:58

Hej

 

Nu på torsdag genomförs utbildningen till funktionär så att ni kan sitta på era barns matcher. Klicka på länken och fyll i era uppgifter. Under fliken "Välj organisation skriver ni Katrineholms Allmänna IK Handboll och väljer den. Då kommer alla uppgifter till föreningen upp. Kaik står för kostnaden.

 

Ni som anmälde er förra gången behöver inte anmäla er igen.

 

https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1539248

 

Mvh

Ted Bäck

Huvudstyrelsen Kaik

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Hem, 09/04 13:25 
Hem, 19/03 09:09 
Hem, 18/03 15:42 
Hem, 13/03 11:24 
 
Våra sponsorer
Följ oss på Facebook