SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Katrineholms AIK

VÄLKOMNA TILL KAIK FLICKOR 09/10
Vi är ett glatt gäng på strax över 25 tjejer som älskar handboll och tränar 3 dagar i veckan. Träningarna är på måndagar, tisdagar och torsdagar i Duveholmshallen. 
Ledord för oss är att vi ska ha roligt, skapa trivsel och lagkänsla genom seriösa träningar och god kamratanda. Är du intresserad av att prova på så kontakta vår tränare Anders.  Vi vill gärna bli några till. 

F09/10 är en del av Katrineholms AIK:s handboll och vi jobbar målmedvetet och långsiktigt på att skapa goda förutsättningar för tjejerna att utvecklas såväl på som vid sidan av planen. Förutom den fysiska träningen lägger vi också mycket vikt på sammanhållning och kamratskap. 

Säsongen 20/21 kommer vi ha två lag i seriespel och målsättningen är att åka på 2-3 cuper förutom vår egen som anordnas i april 2021
Vi ställer in ! Vi tar vårt ansvar
2021-01-07 15:19
Säg den glädje som håller i sig........ men ledarna tillsammans med klubbens styrelse har beslutat att vi ställer ALLA träningar i två veckor !
Situationen i samhället går åt fel håll. Sjukvården går på knäna igen och vi måste ALLA nu göra vårt för att minska smittspridningen. Eftersom även delar av grundskolan nu ställer in känns det inte längre försvarbart att fortsätta träffas i så stor grupp. 
Det är oerhört trist med som vi ser det oundvikligt. Försök hålla igång på egen hand under dessa veckor.  
//Ledarna 
(Jag vill att alla som är anmälda till dagens träning 7/1går in och avbokar sig. Då ser vi att budskapet gått fram och inte någon åker till träningen förgäves. )

Träningarna igång igen !
2021-01-04 21:42
Nu har vi dragit igång träningarna igen men självklart anpassade efter rådande förutsättningar. Utomhus måndagar och torsdagar 18-19 i området kring Duveholmshallen. Samling är vid hinderbanan. Kläder efter väder och kom ihåg mössa vantar och dryck !
Äntligen är vi igång igen :-) Till dagens träning kom 15 glada och träningssugna tjejer. Trots minusgrader på termometern tog det inte många minuter innan tjejerna var riktigt varma. Kul 🤩 
Vi tar en liten paus
2020-12-19 22:44
Tyvärr har den rådande situationen föranlett ännu hårdare restriktioner i vårt land. För vår del innebär det tyvärr att vi tillfälligt pausar träningen. Inomhus hoppas vi kunna vara i slutet av januari igen, men redan efter nyår kommer vi att dra igång någon form av alternativ träning utomhus. Återkommer med mer info då snart det är klart.  Nu får ni jullov !!! Men glöm inte att hålla igång lite på egen hand. 
God jul och Gott nytt år !
// ledarna 
JULLOV
2020-12-17 12:05
Nu är det snart jullov från skolan, men när det gäller handbollen har vi valt att även under lovet erbjuda möjligheten till träning.  Vi tränar på som vanligt och kalendern är uppdaterad med gällande tider.  Självklart är det frivilligt.  Känner någon behov av att vila någon vecka så är det naturligtvis helt okey.  Men för er som vill röra på er så är träningarna igång.  Ikväll (torsdag) kan tyvärr ingen av oss ordinarie tränare komma. Detta då vi av säkerhetsskäl inte närvarar vid minsta symptom och i morse vaknade jag med lite förkylningssymtom.  Men träningen kommer självklart att genomföras enligt plan.  Den som kommer att hålla i träningen är ingen mindre än mr KAIK själv  Ted Bäck.  Var snäll mot honom och visa vad ni kan så passar vi ordinarie ledare på att kurera oss.  Jag hoppas vi ses igen på måndag.  


Medlemsfakturor
2020-10-28 16:31
Vi har nu skickat ut fakturor för medlemsavgiften 2021 och träningsavgiften för höst 20-vår 21.
Fakturorna har gått till målsmans e-post, håll koll i inkorgen. 
Avgiften skall vara betald i slutet av november. Har ni frågor angående fakturan, vänligen kontakta kansliet via info@kaik.se eller på tel 0150-55790
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 15/07 08:26 
Hem, 21/06 08:37 
Hem, 13/06 21:45 
Hem, 13/06 21:25 
Hem, 28/05 08:29 
 
Våra sponsorer
Följ oss på Facebook