SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Katrineholms AIK

INFORMATION PF13 JUNI
2021-06-06 16:19

Information från Lag13 i Kaik Fotboll.

Nu har vi kommit igång och tränar måndagar och onsdagar kl. 17.30-18.30 på Stalls Backe. Vi tränar just nu tillsammans med Lag12 tills vi har en stadig stab med ledare i vårt eget lag.

Funktioner vi kommer att behöva i laget framöver:
Huvudtränare
- planerar träningar, håller kontakten med kansliet och med andra föreningar gällande matcher.

Lagföräldrar
- planerar bemanning för uppdrag som föreningen delar ut – tex Bilbingo, flaggvakter, kiosk eller bemanning i skolor vid cuper. Även försäljning och annat till lagkassan så vi senare kan åka på cuper eller göra ngt kul ihop.

Något av detta som låter intressant? Kontakta Sarah!

 

Det kan vara bra att veta att man som förälder till barn som spelar i KAIK ställer upp med sin tid när det gäller just uppdrag från föreningen. Som lagförälder eller ledare lägger man tiden på träningarna och planering och är undantagna att ta pass under dessa uppdrag. (Även om man ofta gör det ändå, både som lagförälder och ledare.)

 

I år är det lite speciellt då vi inte har så många matcher som behöver kioskverksamhet, eller någon bilbingo som behöver bemanning.
Men bra för er att veta att det kommer att komma fler uppdrag nästa år.

 

Detta år har alla KAIK’s lag i uppdrag att bemanna 7 flaggvakter på
KK joggen den 10 augusti. Slutgiltigt besked om den kommer att bli av är 15 juni. Men kansliet behöver ändå besked vilka som finns på plats.

Vi behöver därför en person per barn som kan ställa upp som flaggvakt (det kan vara målsman, mor- eller farförälder eller vän) och då behöver jag
- namn  - personnummer (6 första)  - mobilnr   - mailadress.
Detta ska lämnas senast träningen 9 juni – era barn har fått lapp med hem vid ondagens träning, alt mailad. 

 

 
Våra sponsorer
Följ oss på Facebook