SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Katrineholms AIK

Nu är det full fart igen!!!
2021-10-18 22:16

Nu känns det som vi kan lägga mycket av pandeminrestriktionerna bakom oss och istället fokusera på handbollen.  Det är med mycket stor glädja jag ser att vår verksamhet åter igen börjat växa och att truppen åter igen består av 25 fantastiskt härliga tjejer som älskar handboll.  Seriespelet är i full gång för våra två lag och även om resultaten i siffror inte varit optimalt så är det så oerhört glädjande att se våra framsteg. Glädjen ska ALLTID genomsyra vår verksamhet och med hjälp av den ska vi också skörda sportsliga framgånger.  

Vi kommer framöver att träna tre dagar i veckan. Från och med november månad är träningarna måndagar 17:30 - 19:00 i Sandbäckshallen, onsdagar 17:30-19:00 i Duveholm och torsdagar 16:30-18:00 i Duveholm.  Undantag finns men framgår i kallelsen.

 

På höstlovet kommer 12 av våra tjejer att åka till Skövde och representera klubben i Skadevi cup.  Det är andra gången vi är där och denna gång tävlar vi i klassen F12  Ser verkligen fram emot denna helg.  Avresa sker redan torsdag kväll den 4 november (höstlovet)   


Sen har vi planer på att erbjuda tre cuper under våran 2022   Framför allt vår egen hemmacup i april där vi kommer anmälan 2 lag.  Men vi hoppas också kunna åka på Irsta Blixten i Västerås och Bohus cup i Göteborg under våren.

 

Från våra träningar kan jag berätta att stämingen är mycket bra och tjejerna är oerhört välkomnande och positiva till de nya tjejerna som anslutit till gruppen. Sånt värmer enomt i ett tränarhjärta.  De vi kommer att få jobba med den närmaste tiden är att man har en positiv inställning också till sin egen insats och att man vill och vågar ha kul på planen.  Här hoppas vi ledare på att även ni föräldrar påminner tjejerna om vikten av att ha roligt. Och att de är såååååå duktiga.    

 

Vår verksamhet är öppen för alla så har man kompisar som vill prova handboll är så välkomna att komma ner på en träning. Glöm bara inte att informera oss tränare så vi kan ta emot dem på ett bra sätt.

 

Ha det bäst och glöm inte att såväl spelare, ledare och föräldrar både bygger och ansvarar för verksamheten.

 

P.S   Glöm inte att gå utbildningen på torsdag så ni alla kan hjälpa till i sekretarieatet. 

 

/ Ledarna

 
Våra sponsorer
Följ oss på Facebook