SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Katrineholms AIK

Välkommen till
Välkommen till nya hemsidan för KAIKs pojkar och flickor födda 2012!
Vi tränar på måndagar kl. 17:30-18:30 och onsdagar kl 17.30-18.30
 
Intresserad av att träna & spela med oss ?
Kontakta oss och anmäl intresse., använd rubriken kontakt på vår sida, där hittar du telefonnummer till oss tränare.
 
Som anhörig till en spelare i KAIK, förväntas man bidra med ideellt arbete och stötta sitt barn, vi samlar in pengar till cup-deltagande genom t.ex. kioskförsäljning, arbete under KK-joggen, handbollscup, bil-bingo m.m.
Inställd träning även ikväll (måndag 10/5)
2021-05-10 11:05

Hejsan!

Jag fick just ett meddelade från Håkan på kansliet. Han har kollat planerna på Stalls Backe och bedömer det som olämpligt att träna där.

Vi skippar alltså dagens träning och laddar för onsdagen.

 

Vi ses!

 

/Jens

Inställd träning ikväll (onsdag 5 maj)
2021-05-05 11:53

Hejsan!

Vädrets makter får oss att ställa in träningen ikväll. Förhoppningsvis hjälper det även planerna att bli ännu bättre framöver, särskilt om vi kan få lite värme i luften.

 

Vi ses nästa vecka!

 

/Jens

Härlig start
2021-04-22 18:44

Hej!

Kul att så många hängde på vår träningsstart igår. Förhoppningsvis blir det vår igen om några timmar så att vi kan fortsätta på måndag...

 

Vi har fått ta del av sörmlands fotbollsförbunds beslut om årets spel. För vår del kommer det inte att vara några traditionsenliga sammandrag, utan spel i mindre sammnhang som ett seriespel. Vi vet just nu varken var, eller när det drar igång, men det är meningen att vi sla vara beredda med 4 dagars varsel, när restriktionerna tillåter det.

Kommer t.ex. ett beslut om spel en tisdag ska vi vara redo för spel följande lördag.

 

Vi följer utvecklingen och försöker hålla alla underrättade här på hemsidan.

 

Vi ses!

 

/Ledarna

Äntligen träningsstart utomhus
2021-04-17 17:51

Hej!

Nu är det dags att leta fram utrustningen för att träna ute på Stalls Backe. Vi kör första träningen 17:30-18:30 på onsdag (21/4) och det blir antingen på övre eller nedre plan, beroende på var det ser bäst ut.

Vi kommer att träna tillsammans med de som är födda 2013. Vi kommer i nuläget inte att använda något omklädningsrum, utan i god Corona-stil fortsätta komma ombytta.

Vi ses på onsdag!

/Ledarna

Träning närmsta tiden
2021-03-29 20:40

Hej!

Idag har vi fått besked att inomhusträningarna är inställda framöver i pandemins spår. Påskaftonsträningen skulle vi ändå ha avstått, men nu blir det några veckors uppehåll tills vi kör igång igen på Stalls Backes gräs.

Vi kommer att träna måndagar och onsdagar 17:30 - 18:30 under året och när KAIKs verksamhet är igång för fullt kommer vi att vara på nedre plan.

Föreningen har bestämt att vi och de som är yngre än vi får dra igång någon gång från mitten av april, men vi kommer att hålla lite koll på hur gräsplanerna artar sig och meddela här på sidan när det börjar bli dags.

Glad påsk!

 

/Ledarna

 
Våra sponsorer
Följ oss på Facebook