Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Katrineholms AIK

Välkommen till
Välkommen till nya hemsidan för KAIKs pojkar och flickor födda 2012!
Vi tränar på onsdagar kl 18.00-19.00 samt söndagar 10.30-11.30

Intresserad av att träna & spela med oss ?
Kontakta oss och anmäl intresse., använd rubriken kontakt på vår sida, där hittar du telefonnummer till oss tränare.

Som anhörig till en spelare i KAIK, förväntas man bidra med ideellt arbete och stötta sitt barn, vi samlar in pengar till cup-deltagande genom t.ex. kioskförsäljning, arbete under KK-joggen, handbollscup, bil-bingo m.m.
Gropptorp
2020-09-24 20:14
Hej!
Nu vet vi lite mer om söndagsmatcherna. Vi kommer att vara två lag och den första matchen börjar 10:40 i Marmorbyn, på samma ställe som förra året.
Vi träffas därför vid Scoutgården 9:30 och åker gemensamt till Marmorbyn med gott om tid för klädutdelning och lagindelning.
Matcherna är färdigspelade strax före 13.
/Ledarna
Tack för idag, nya matcher nästa söndag + mer info
2020-09-20 16:01
Tack för idag, alla kämpar!

Nu bör det ha kommit en kallelse till nästa söndag då vi blivit inbjudna till Gropptorp för nya matcher. Som jag förstått det blir det Gropptorp, Valla och vi. Var snälla och svara, kommer eller kommer ej så snart som möjligt så att jag kan meddela Gropptorp om vi kommer med två eller tre lag.

På onsdag kommer Oskars pappa Anders att ha med sig Panta Mera-säckar till träningen så att vårt lag kan komma igång med den insamlingen. Det följer också med en beskrivning av hur det går till, om man känner sig osäker på det.

Apropå insamling och Kakservice kommer Felicias mamma Camilla att kolla det, eftersom Lucas har tagit en paus från fotbollsspelet.

Söndagen efter Gropptorp (4/10) avslutar vi utesäsongen med en traditionsenlig föräldramatch. Förslaget är att varje familj tar med sig lite fika efter matchspelet.

/Ledarna
Söndagsmatcherna mot Valla
2020-09-18 17:26
God kväll!
Inför matcherna mot Valla på söndag är just nu 17 spelare anmälda. Om det håller sig till söndag delar vi upp gänget i tre smålag och alla tre lagen får möta Vallas två lag.
Så är planen alltså.
Vi samlas 9:30 för att dela upp gänget och fördela tröjorna. Byxor och strumpor är som vanligt smidigast om man har egna, men vi har med oss lite svarta shorts och gula strumpor. Glöm inte en namnad vattenflaska och benskydd.
Vi har inte något uttalat gemensamt ombyte, utan kommer ombytta.
Vi ses på söndag!

/Ledarna
Fler matcher
2020-09-13 19:00
Vi har precis blivit inbjudna till att spela några matcher söndag förmiddag 27/9 i Gropptorp. Det kommer en separat inbjudan inom kort, men just nu får ni nöja er med denna blänkare.
/Jens

P.S. Det är dags att borsta av dammet från era egna fotbollsskor. Vi avslutar ute-säsongen med föräldramatch söndag 4 oktober. Mer information kommer.
Det händer saker...trevligt.
2020-09-09 22:06
God kväll!
Idag hälsade vi Micke Stenberg välkommen som en av ledarna för KAIKs P/F12-lag. Är det någon mer som vill och vågar haka på?
Är det även några som tillsammans med Camilla (Felicias mamma) kan vara våra föräldrarepresentanter?

Anders (Oskars pappa) rapporterade också att säckar från Panta Mera kommer att beställas. Till dessa behöver man även P/F12-etiketter att fästa runt den fyllda säcken. Mer information kommer, men det handlar om att samla aluminiumburkar i en säck och PET-flaskor i en annan säck.

Det vore bra om ni som ännu inte svarat på kallelsen till matchspel 20 september, gör det. Vet ni att ert barn inte kommer att vara med behöver ni också svara på kallelsen. Om det är strul med detta går det bra att skicka ett mail eller SMS till mig, så snart som möjligt.

/Jens
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Hem, 22/09 12:51 
Hem, 12/09 21:37 
Hem, 12/09 21:27 
Hem, 10/09 17:09 
 
Våra sponsorer
Följ oss på Facebook