SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Katrineholms AIK

Bli medlem i Katrineholms AIK
BLI MEDLEM
Varmt välkomna till Katrineholms AIK
Föreningen grundades 1914 och är en fleridrottsförening vi bedriver bowling, fotboll, handboll och volleyboll

Varmt välkomna till Katrineholms AIK, Katrineholms äldsta idrottsförening. 

Föreningen grundades 1914 och är en fleridrottsförening som mest har föreningen haft 22 olika idrotter. Idag har föreningen fyra idrotter, bowling, fotboll, handboll och volleyboll. Seniorverksamhet bedrivs inom bowling och handboll men den största satsningen gör föreningen för Katrineholms barn- och ungdomar. 

Katrineholm AIK erbjuder möjligheten att utöva fler idrotter med välutbildade ledare. Vår verksamhet ska vara värdefull genom hela livet. Katrineholm AIK är större än våra idrottsverksamheter – vi är en del av Katrineholms utveckling och förändring.

Katrineholm AIK är EN förening med en tydlig identitet och en hög acceptans.

 Genom hjälp, stöd och råd till andra föreningar, skolor och organisationer bidra till att idrottsutvecklingen i Katrineholm med omnejd är positiv och livfull.

Innebingo
2021-11-23 08:33

Påminner om att det går bra att spela bingo i Kupolen på Söndagar.  Start 14.45

 

Dessutom behövs det alltid funktionärer.  Ta kontakt med kansliet om ni kan avsätta någon Söndag för detta   0150-55790

 

Håkan

Årsmöte och tid för reflektion
2021-10-23 10:57

Om vi trodde att föregående år skulle gå till historien som året med flest utmaningar så trodde vi fel. Jag vågar nog säga att året 20/21 har inneburit en del oro, utmaningar men även fullt av lösningar. En styrka Katrineholms AIK har är att vara en lösningsfokuserade förening som fortsätter stå stabilt när det råder kaos runt omkring oss. 

 

För andra året i rad slog pandemin hårt och föreningen har tvingats ställa in evenemang som ger en känsla "vi gör skillnad, vi är starka" men som även ger inkomst till föreningen. Våra inomhusidrotter har tvingats att ställa in all verksamhet, några lag har haft alternativ träning och lyckats hålla igång. Fotbollen har tack vare en mild vinter kunnat bedriva verksamhet på kommunens konstgräsplaner.

 

När Peter Tillqvist avslutade sin anställning valde styrelsen att inte tillsätta någon ny idrottsutvecklare/kanslist. Styrelsen fick mer arbetsuppgifter men huvudansvaret landade på Håkan Idström som föreningen nya "kanslist/allt-i-allo". Som han har arbetat hårt med både idrott, Stalls backe och Ekbacken.

 

Ekbacken ja, vi väntade på att pandemin skulle slå hårt mot vårt vandrarhem. Döm om vår förvåning när det fortsatte att bokas på. 

 

Sen kom våren och vi fick efter många dialoger med kommun, smittskyddsläkare och direktiv från folkhälsomyndigheten klartecken att starta upp Bilbingo på Stalls backe under sommarmånaderna. Den stora apparaten med ideella krafter skulle dammas av och återupplivas. Med världens bästa medlemmar, ideella bingoproffs, spelare och föräldrar samt "Maggan" och Anders vid rodret gick allt galant. 

 

I augusti fick vi äntligen känna på barn och ungdomars glädje när det var dags för Katrineholm cup. Ett samarbete mellan KAIK, VFC, DFK och KSK som året till ära hade väldigt många lag. Våra lag gjorde fina prestationer och visade på mycket fin fotboll. Extra roligt var att ett av lagen vann hela cupen för sin årgång.

 

Som ordförande har jag snart gjort mitt femte år, jösses så fort det har gått! Jag tittar tillbaka på min resa och kan bara känna enorm tacksamhet för allt som den här föreningen har gjort för Katrineholms barn, ungdomar och vuxna. Allt sker genom ideella krafter och med fokus att vilja ge individer möjlighet att få en trygg plats och en tillhörighet tillsammans med idrott. 

Det är mitt KAIK! 

 

/Sara 

Ordförande KAIK

Kaik handboll söker ledare
2021-08-13 09:44

Kaik handboll börjar smyga igång sin verksamhet lite smått och i september börjar de flesta träningarna dra igång.

 

Vi saknar idag ledare för ett lag, pojkar födda 11-12.

 

Vi drog förra säsongen igång laget men fick frysa verksamheten då det saknades ledare.

 

Kaik kan idag möjliggöra träningstid och utrustning för laget men vi behöver er hjälp med ledarbiten.

Har ni barn som vill prova på och som är födda 11-12? Ta gärna kontakt med kansliet och anmäl er som ledare. Vi ger er utbildning och stöttning.

 

Vi ser det idag som naturligt att föräldrar kliver in och tar hand om tränarsysslan. Vår sport är inte något undantag.

 

Mvh

Handbollssektionen

Katrineholm cup fotboll 2021
2021-08-05 23:47
Kvällsteamet

I helgen arrangeras det Katrineholm cup fotboll 2021! Ett samarbete mellan KAIK, DFK, KSK och VFC. 
Vi önskar alla lag stort lycka till och hoppas på att få se fin och schysst fotboll ⚽️

 

Passar även på att tacka alla fantastiska personer som tar arbetspass så att vi har möjlighet att genomföra cupen, ni är bäst!! 🙏👏🖤💛

 

Extra stora tack till Roger Hovsby som representerat KAIK och lagt enormt många timmar på förberedelser för cupen, TACK!! 🙏👏🖤💛

 

Stort tack till Josefin Turesson som är boendeansvarig på Järvenskolan hus Södra och till Emil Carlsson som är ansvarig för planvärdarna 🙏👏💛🖤

 

Sandra Johansson har agerat spindeln i nätet att få bemanning på alla pass, snyggt jobbat!! 🙏👏🖤💛

 

Passar även på att berätta att det är mycket glada lag som äntligen får spela cup. Att se alla glada barn och ungdomar gör en glad och att ta arbetspass är extra roligt, även de pass som innebär sova i en korridor på en madrass i en skola 🤷‍♀️💛🖤

KAIK-andan
2021-08-03 15:30

Efter snart 1,5 år med Covid-19 är det nu dags igen att starta upp motorerna i den kraftfulla KAIK-andan. Vi börjar sakta att engagera våra KAIK-familjer med olika uppdrag. 

Varje onsdag är det bilbingo på Stalls backe, där är bowlingen den stora drivkraften men även fotbollen har en viktig roll att få allt att snurra. I helgen som kommer är det dags för fotbollscup- ett samarbete med DFK,VFC och KSK. Då ska planer ha planvärdar, Järvenskolan (Hus Södra skolan) ska bemannas och så även bespisningen på Skogsborg. Senare i höst väntar Handbollscup 👏👏💛🖤

 

Som ordförande i föreningen behöver jag lyfta fram hur otroligt tacksam vi är över alla de ideella krafter som tillsammans gör det möjligt att ge våra barn-ungdomar och vuxna möjlighet att få spela cup på hemmaplan. Evenemang som ger våra spelare minnen för livet och en känsla av tillhörighet och förhoppningsvis stolthet. 

"Min förening har muskler stora som Hulken och erbjuder både KAIK och andra föreningar möjligheter att utvecklas!"

 

En annan del är även den ekonomiska aspekten, för alla evenemang bidrar till att vi kan hålla nere våra aktivitetsavgifter. Det bidrar till att vi är en förening för alla, att alla ges samma förutsättningar att kunna deltaga i våra aktiviteter. Inkomsterna täcker materialkostnader, ledarutbildning, hyreskostnaderna så att vi kan erbjuda just ditt barn, ungdom eller dig som vuxen högklassig idrottsverksamhet. 

 

Den största vinsten ser vi dock är gemenskapen som skapas när man tillsammans med laget, spelare, ledare och vårdnadshavare gör uppdragen och stolt visar upp att vi tillhör KAIK, föreningen som har en grundpelare i gemenskap och glädje!

 

Vi vet att det är svårt att kicka igång motorerna efter långt uppehåll och vi är er evigt tacksamma att ni ställer upp

🙏💛🖤

 

Tillsammans gör vi skillnad och jag hoppas att även du vill vara med och blåsa liv i den fantastiska KAIK-andan. Och pssst vet du, vi har riktigt roligt tillsammans!! 🖤💛🖤💛

 

Varma hälsningar, 

Sara Benafakir Lund 

Ordförande 

Katrineholms AIK 

BLI MEDLEM
Nyheter från våra grupper
Handboll P09-10, 25/11 15:24 
Fotboll P/F12, 22/11 19:44 
Handboll F09-10, 16/11 10:20 
Fotboll P/F12, 15/11 18:27 
Fotboll P/F12, 08/11 07:34 
Fotboll P/F12, 03/11 15:57 
 
Våra sponsorer
Följ oss på Facebook