Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Katrineholms AIK

Bli medlem i Katrineholms AIK
BLI MEDLEM
Varmt välkomna till Katrineholms AIK
Föreningen grundades 1914 och är en fleridrottsförening vi bedriver bowling, fotboll, handboll och volleyboll

Varmt välkomna till Katrineholms AIK, Katrineholms äldsta idrottsförening. 

Föreningen grundades 1914 och är en fleridrottsförening som mest har föreningen haft 22 olika idrotter. Idag har föreningen fyra idrotter, bowling, fotboll, handboll och volleyboll. Seniorverksamhet bedrivs inom bowling och handboll men den största satsningen gör föreningen för Katrineholms barn- och ungdomar. 

Katrineholm AIK erbjuder möjligheten att utöva fler idrotter med välutbildade ledare. Vår verksamhet ska vara värdefull genom hela livet. Katrineholm AIK är större än våra idrottsverksamheter – vi är en del av Katrineholms utveckling och förändring.

Katrineholm AIK är EN förening med en tydlig identitet och en hög acceptans.

 Genom hjälp, stöd och råd till andra föreningar, skolor och organisationer bidra till att idrottsutvecklingen i Katrineholm med omnejd är positiv och livfull.

Katrineholm Cup
2020-08-09 20:10

I helgen hade vi tre lag med i Katrineholm Cup fotboll.
Tre lag som kämpade på i värmen. Många fina löpningar, passningar, mål och räddningar. Våra yngsta grabbar i P10 var med i cupen för första gången och ledarna i laget summerar helgen med följande ord: " underbart väder, och för egen del (lagets) var det otroligt häftig att se att vi kan mäta oss med en av Sveriges största klubbar ( Hammarby) spelmässigt och resultatmässigt! Fantastiska planer och organisation runt matcherna"


Vi passar också på att tacka alla vårdnadshavare i alla våra fotbollslag för att ni hjälpt till under helgen och serverat mat till alla övernattande lag.
Extra tack även till alla våra ledare som ser till att våra barn och ungdomar får fina fotbollsminnen.

Kom ihåg, ingen publik i helgen!
2020-08-06 22:53
I morgon drar Katrineholm Cup 2020 i gång. 
Vi vet att ni är många som vill heja på era barn och på laget. Men vi påminner igen om att det är publikfritt som gäller det är en av flera viktiga åtgärder för att cupen ska kunna genomföras överhuvudtaget. Vi behöver nu allas hjälp att följa denna uppmaning - alla anhöriga/vänner till deltagande lag ombeds alltså att inte besöka matcherna och vi kommer att ha matchvärdar som säkerställer att endast nödvändiga funktionärer och ledare släpps in på matcharenorna. Vi hoppas på ert samarbete och förståelse för denna åtgärd.

#tillsammansärvistarka 
Håll i
Håll ut 
Håll avstånd
P05 på äventyr!
2020-08-06 22:45
Blandat från kvällen!
Föreningsliv är så mycket mer än bara idrott, det är gemenskap och att få känna att man har en trygg tillhörighet. KAIKs ledare är fenomenala på att skapa aktiviteter utanför träningar 🖤💛🙏👏 Ikväll körde P-05 go-cart i Valla. Det blev en lagtävling där vinnarlaget körde 67 varv. Tunga vuxenlaget kom två. Alla hade kul och genomförde aktiviteten på ett bra sätt. Vi avslutade med att grilla och prova på luftgevär hemma hos familjen Kasunic. 💛🖤🙏 #tillsammansärvistarka #idrottspep
Publikfri fotbollscup!
2020-08-02 19:16
I helgen som kommer spelas Katrineholm cup i fotboll. Vi i KAIK vill poängtera att det är en PUBLIKFRI cup och vi förväntar oss att vårdnadshavare, familj, släkt och vänner respekterar detta. 

Vi KAIKARE får heja på våra lag och spelare från hemmaplan. 
Hoppas att lagen som ska spela får en rolig och lyckad helg.

Varmt välkommen Tillan!
2020-07-29 20:45
Från och med den 10 augusti så kommer allas vår Peter "Tillan" Tillqvist att återigen vara KAIKs idrottsutvecklare! Vi insåg snabbt att " det här kommer aldrig gå" utan en spindel i nätet nu när vi växer och fortsätter att stärka vårt varumärke. Det är många bollar i luften och med fyra idrotter är det ju ännu fler bollar och klot i luften! Vi är inte dem som ligger på latsidan utan har lovat våra medlemmar att gasa i motvind, fortsätta den fina "kaik-sagan" som vi skriver 🖤💛🖤💛 
 Vi är MYCKET glad att vi får tillbaka Tillan! 👏👏 
Varmt varmt välkommen!
BLI MEDLEM
Nyheter från våra grupper
Handboll P07-08, 13/08 13:21 
Handboll P11-12, 13/08 13:10 
Handbollsektionen, 12/08 21:53 
Fotboll P10, 06/08 20:35 
Handboll P09-10, 18/07 13:43 
Fotboll P04, 15/07 07:57 
 
Våra sponsorer
Följ oss på Facebook