SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Katrineholms AIK

VÄLKOMNA TILL KAIK FLICKOR 09/10
Vi är ett glatt gäng på ca 25 tjejer som älskar handboll och tränar 3 dagar i veckan. Träningarna är på
måndagar, 17:30-19:00 i Sandbäckshallen
onsdagar  17:10 -19:00 Duveholmshallen  (löpning ute innan hall)
torsdagar  16:30-18:00  Duveholmshallen B
 
Ledord för oss är att vi ska ha roligt, skapa trivsel och lagkänsla genom seriösa träningar och god kamratanda. Är du intresserad av att prova på så kontakta vår tränare Anders.  Vi vill gärna bli några till. 
 
F09/10 är en del av Katrineholms AIK:s handboll och vi jobbar målmedvetet och långsiktigt på att skapa goda förutsättningar för tjejerna att utvecklas såväl på som vid sidan av planen. Förutom den fysiska träningen lägger vi också mycket vikt på sammanhållning och kamratskap. 
 
Säsongen 21/22  har vi två lag  i seriespel och i november åker vi till Skadevi cup i Skövde.
Under våren räknar vi med 3 turneringar.  LIBO cup i Lindesberg, vår egen cup i april månad och eventuellt Bohus cup i Göteborg i maj.
 
 
Vi åker med 2 lag på CUP i Lindesberg
2021-11-16 10:20
CUPHELG

Det är nu klart att vi åker med 2 lag till en övernattningscup i Lindesberg i början av mars 2022   Alla som vill är självklart välkomna att följa med och jag hoppas på stor uppslutning.  Erfarenhetsmässigt är detta också något som ger tjejerna otroligt mkt både på och vid sidan av planen.   Närmare detaljer återkommer vi med, men boka redan in denna helg i era kalendrar.  Föräldrar som vill vara på plats och heja kan ju redan nu börja planera eget boende.  

// Anders

Utbildning funktionär
2021-10-19 19:58

Hej

 

Nu på torsdag genomförs utbildningen till funktionär så att ni kan sitta på era barns matcher. Klicka på länken och fyll i era uppgifter. Under fliken "Välj organisation skriver ni Katrineholms Allmänna IK Handboll och väljer den. Då kommer alla uppgifter till föreningen upp. Kaik står för kostnaden.

 

Ni som anmälde er förra gången behöver inte anmäla er igen.

 

https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1539248

 

Mvh

Ted Bäck

Huvudstyrelsen Kaik

Nu är det full fart igen!!!
2021-10-18 22:16

Nu känns det som vi kan lägga mycket av pandeminrestriktionerna bakom oss och istället fokusera på handbollen.  Det är med mycket stor glädja jag ser att vår verksamhet åter igen börjat växa och att truppen åter igen består av 25 fantastiskt härliga tjejer som älskar handboll.  Seriespelet är i full gång för våra två lag och även om resultaten i siffror inte varit optimalt så är det så oerhört glädjande att se våra framsteg. Glädjen ska ALLTID genomsyra vår verksamhet och med hjälp av den ska vi också skörda sportsliga framgånger.  

Vi kommer framöver att träna tre dagar i veckan. Från och med november månad är träningarna måndagar 17:30 - 19:00 i Sandbäckshallen, onsdagar 17:30-19:00 i Duveholm och torsdagar 16:30-18:00 i Duveholm.  Undantag finns men framgår i kallelsen.

 

På höstlovet kommer 12 av våra tjejer att åka till Skövde och representera klubben i Skadevi cup.  Det är andra gången vi är där och denna gång tävlar vi i klassen F12  Ser verkligen fram emot denna helg.  Avresa sker redan torsdag kväll den 4 november (höstlovet)   


Sen har vi planer på att erbjuda tre cuper under våran 2022   Framför allt vår egen hemmacup i april där vi kommer anmälan 2 lag.  Men vi hoppas också kunna åka på Irsta Blixten i Västerås och Bohus cup i Göteborg under våren.

 

Från våra träningar kan jag berätta att stämingen är mycket bra och tjejerna är oerhört välkomnande och positiva till de nya tjejerna som anslutit till gruppen. Sånt värmer enomt i ett tränarhjärta.  De vi kommer att få jobba med den närmaste tiden är att man har en positiv inställning också till sin egen insats och att man vill och vågar ha kul på planen.  Här hoppas vi ledare på att även ni föräldrar påminner tjejerna om vikten av att ha roligt. Och att de är såååååå duktiga.    

 

Vår verksamhet är öppen för alla så har man kompisar som vill prova handboll är så välkomna att komma ner på en träning. Glöm bara inte att informera oss tränare så vi kan ta emot dem på ett bra sätt.

 

Ha det bäst och glöm inte att såväl spelare, ledare och föräldrar både bygger och ansvarar för verksamheten.

 

P.S   Glöm inte att gå utbildningen på torsdag så ni alla kan hjälpa till i sekretarieatet. 

 

/ Ledarna

Vi ställer in ! Vi tar vårt ansvar
2021-01-07 15:19
Säg den glädje som håller i sig........ men ledarna tillsammans med klubbens styrelse har beslutat att vi ställer ALLA träningar i två veckor !
Situationen i samhället går åt fel håll. Sjukvården går på knäna igen och vi måste ALLA nu göra vårt för att minska smittspridningen. Eftersom även delar av grundskolan nu ställer in känns det inte längre försvarbart att fortsätta träffas i så stor grupp. 
Det är oerhört trist med som vi ser det oundvikligt. Försök hålla igång på egen hand under dessa veckor.  
//Ledarna 
(Jag vill att alla som är anmälda till dagens träning 7/1går in och avbokar sig. Då ser vi att budskapet gått fram och inte någon åker till träningen förgäves. )

Träningarna igång igen !
2021-01-04 21:42
Nu har vi dragit igång träningarna igen men självklart anpassade efter rådande förutsättningar. Utomhus måndagar och torsdagar 18-19 i området kring Duveholmshallen. Samling är vid hinderbanan. Kläder efter väder och kom ihåg mössa vantar och dryck !
Äntligen är vi igång igen :-) Till dagens träning kom 15 glada och träningssugna tjejer. Trots minusgrader på termometern tog det inte många minuter innan tjejerna var riktigt varma. Kul 🤩 
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Hem, 23/11 08:33 
Hem, 13/08 09:44 
Hem, 03/08 15:30 
Hem, 03/08 15:29 
 
Våra sponsorer
Följ oss på Facebook