SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Katrineholms AIK

Välkommen till
 
Välkommen till laget KAIK P08!
 
Vår trupp har ett lag säsongen 2023 och vi spelar 11-manna.
 
Vi är runt 20 spelare, där majoriteten är födda 2008, samt några 2007 & 2009.
5 ledare genomför seriösa träningar, där vi långsiktigt jobbar med disciplin, kamratskap och att utveckla varje spelare till att nå sin fulla potential innan de går in i seniorspel.
Träningar & matcher sker utifrån nivåanpassning, där utmaningen anpassas gentemot spelarens nuvarande utvecklingsnivå. Nivåanpassningen är dynamisk över året och en spelare kan därför variera deltagandet i olika grupper under träning.
 
Intresserad av att träna & spela med oss?
Vi har i nuläget fullt, men pröva gärna att kontakta oss och anmäl intresse, läget kan förändras.  Använd rubriken Kontakt » på vår sida, där hittar du telefonnummer till vår huvudtränare.
Även om vi i nuläget har spelare födda 2007 & 2009, så är det främst spelare födda 2008 som vi eventuellt har möjlighet att ta emot, när en plats blir ledig.
 
Som anhörig till en spelare i KAIK, förväntas man bidra med ideellt arbete och stötta sitt barn, vi samlar in pengar till cup deltagande genom t ex kioskförsäljning, KK-joggen, handbollscup, bil-bingo mm.
 
Sponsorer
P08 har ett samarbete med Katrineholms Tak- & byggspecialist, (KTB)
Vi letar ständigt efter fler sponsorer för P08, men även för hela föreningen, kontakta någon av våra huvudtränare för önskat samarbete direkt med P08 eller vårt kansli info@kaik.se för sponsring för hela föreningen eller fotbollssektionen. 
 
App för anhöriga och spelare
Läs mer om och ladda ned appen "SportAdmin  Medlemsapp".
 
Logga in som medlem:
Som medlem kan du logga in i SportAdmins MedlemsApp. Skriv in din e-postadress och klicka på hämta engångskod, skriv in engångskoden, som skickas till den e-post du angivit, och logga in. E-postadress måste finnas registrerad i föreningens medlemsregister för att du ska kunna logga in, gör den inte det meddelar du en av oss tränare vilken e-post adress du önskar få registrerad.
 
Läs mer om detta i SportAdmin hjälpen 
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Hem, 26/08 16:31 
Hem, 04/07 09:28 
Hem, 03/07 07:49 
Hem, 18/06 16:06 
Hem, 15/06 13:37 
 
Våra sponsorer
Följ oss på Facebook